Ruime kennis en ervaring in het 2-wielervak

Als je op zoek bent naar een goede fiets dan ben je bij Jansen 2wielers aan het juiste adres. Jansen 2wielers is in 2019 verkozen tot Tweewielerwinkel van het jaar en is dé e-bike en highspeed specialist in de regio. 2wielerslease.nl is een initiatief van Jansen 2wielers om werkgevers en werknemers te informeren adviseren fiets van de zaak

Optimale fietsbeleving

De fietsspecialisten van Jansen 2wielers leveren een optimale fietsbeleving. Dat merk je direct bij binnenkomst in onze winkel. Wij gaan altijd voor een uitmuntend advies en baseren ons daarbij op uw wensen en een bodyscan die onze winkel wordt uitgevoerd. Ben je nog niet overtuigd van de fiets? Dan kan je de fiets gerust even testen. Naast een uitgebreide showroom heeft onze winkel een goed uitgeruste en ruim opgezette werkplaats, voorzien van hoogwaardige apparatuur om je fiets van het juiste onderhoud te voorzien.

Haal- en brengservice

Met een leasefiets van Jansen 2wielers kan je gratis gebruik maken van onze haal- en brengservice. Heb je zelf geen tijd om de fiets langs te brengen? Bel gerust om een afspraak te maken. Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om de fietsen op locatie te onderhouden en te repareren. Ervaar het gemak!

Fiets leasen?

Sinds 2020 biedt Jansen2Wielers als 2Wielerlease ook lease fietsen aan voor werknemers en werkgevers. Nooit meer in de file staan of zoeken naar een parkeerplaats? Fitter op je werk komen en ook nog eens profiteren van belastingvoordeel? Dan is een lease fiets de oplossing voor jou!

Stadsfietsen, e-bikes of high-speed e-bikes

De belangrijkste keuze die je gaat maken is het type fiets waar je voor gaat. Deze hangt grotendeels af van de hoeveelheid kilometers die je dagelijks gaat fietsen. Zo kan je op een high-speed e-bike een snelheid behalen van 45 km/uur en is deze daarmee een ideale vervanger van de auto.

Kies het merk dat bij jou past

Jansen 2wielers is geheel merkofhankelijk. Wij kunnen ieder merk leveren binnen het leasepakket. Zo bieden we een oplossing voor alle werknemers binnen het bedrijf.