checklist
Uitnodiging
Bodyscan
Fiets uitzoeken
Digitale aanvraag
Bestelcode
Levering fiets
checklist
Stap 1
checklist

Op basis van het aantal medewerkers, de indeling op basis van woon- werkafstand en de huidige wijze van vervoer kunnen we het potentieel berekenen. Samen met de door u aangegeven doelstellingen kunnen we in een persoonlijk gesprek ons advies toelichten. Bel of mail voor een afspraak.

Ontvang een uitnodiging

Stap 2
Uitnodiging

Na de checklist ontvang je een uitnodiging om je bedrijf te registreren. Zo weten wij precies met wie de regeling afgesloten gaat worden.

Bodyscan uitvoeren

Stap 3
Bodyscan

Kom langs in de winkel van Jansen 2wielers voor een bodyscan. Hierbij gaan wij opzoek naar het soort fiets die het beste bij jou past. Hoe hoog staat het zadel, welk frame is voor jou het prettigst, deze keuzes dragen allemaal bij aan een optimale fietsbeleving.

Uitzoeken van je fiets

Stap 4
Fiets uitzoeken

Nu de voorbereidingen achter de rug zijn is het tijd om jou fiets uit te zoeken in onze showroom. In onze showroom is een ruime keuze fietsen beschikbaar, voor ieder wat wils.

Digitale aanvraag indienen

Stap 5
Digitale aanvraag

Je bent er bijna! Dien een digitale aanvraag voor het leasen van jou gekozen fiets in bij jouw werkgever. Je werkgever dient akkoord te geven voordat je verder kunt naar de volgende stap.

Bestelcode ontvangen

Stap 6
Bestelcode

Zodra je aanvraag akkoord is, ontvang je een code en kan je jouw fiets bestellen. Na je bestelling kun je door naar de laatste en leukste stap.

Fiets geleverd en zorgeloos op pad

Stap 7
Levering fiets

Gefeliciteerd! Je fiets wordt, of is inmiddels geleverd en je kunt zorgeloos op pad. Veel fietsplezier namens 2wielerlease!

Ontdek de voordelen en stap op de leasefiets

Voor de nieuwe regeling maakt het eigenlijk niet zoveel uit hoe je huidig woon-werkverkeer nu geregeld is. Want rijd je al een leaseauto of heb je een OV-kaart; de fiets van de zaak is altijd een uitkomst. De leasefiets zorgt ook nog eens voor je dagelijkse beweging waardoor je fitter en vrolijker op je werk komt.

Wat zijn dan die voordelen?
Je hebt een onbeperkte keuze uit alle fietsen met een voordeel tot wel 85% ten opzichte van een privé-aanschaf. Bovendien betaal je maandelijks slechts een laag leasebedrag

en na afloop van het contract kan je de fiets voordelig overnemen. Je bent altijd onbezorgd onderweg doordat de leasefiets standaard inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is.