Van leasecontract tot fietsonderhoud

Hoe het vaak gaat? Jij schakelt als werkgever eerst met een leasemaatschappij. Vervolgens mag je alles zelf uitleggen aan je medewerkers. En daarna nog eens afstemmen met een fietsenwinkel. Dat doen we bij 2wielerlease.nl anders. 

Meer weten?

Neem contact op met Leonard

Onze lease-adviseurs nemen je mee in de mogelijkheden en fiscale regelingen. Wat past bij jouw bedrijf? Waar moet je aan denken? En wat is slim? Dat doen we onafhankelijk. Zo krijg je altijd het beste voorstel!

Vervolgens nemen we jouw medewerkers mee in de fietsregeling, met een presentatie bij jouw bedrijf. Ook voorzien we jou van alles wat je nodig hebt om de regeling op de werkvloer onder de aandacht te brengen. Het papierwerk? Regelen wij. Zo besparen we je veel tijd.

In onze showroom in Barneveld bieden we jouw werknemers een wereld aan keuze in stadsfietsen, elektrische fietsen en highspeed e-bikes. Met een bodyscan en persoonlijk advies helpen we om de juiste leasefiets te selecteren. En voor onderhoud en reparaties kunnen jouw medewerkers altijd dichtbij huis terecht in ons eigen (BOVAG) service center, mét haal-en-brengservice.

 

Plan een kennismaking
Kies net als veel andere regionale werkgevers voor een groen mobiliteitsbeleid!

Liefde voor (lease)fietsen

Onderdeel van Jansen 2wielers

2wielerlease.nl is onderdeel van Jansen 2Wielers, één van de grootste en meest complete fietsspeciaalzaken van Midden-Nederland. Met een team van bijna 20 fietsspecialisten gaan we iedere dag voor optimaal fietsplezier. Onze persoonlijk aandacht, deskundige advies en prettige service? Die vallen op. In 2019 werden we namelijk uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar.

Specialist in leasefietsen

Bij 2wielerlease.nl waren we er vroeg bij. Als één van de eerste fietsenzaken in Nederland doken we in de wereld van leasefietsen. Door de jaren heen bouwden we uitgebreide kennis op over de leasefietsregeling en verschillende fiscale mogelijkheden. Die kennis delen we graag met jou. Persoonlijk, dichtbij en betrokken. Je schakelt bij 2wielerlease.nl altijd met specialisten die zich volledig bezighouden met lease. Wel zo prettig!

Alles digitaal gestroomlijnd

Als ondernemer zit je niet te wachten op papierwerk. Daarom bieden we je een volledig digitaal en geautomatiseerd platform dat je eenvoudig koppelt met jouw salarisadministratie. Ook voorzien we je graag met digitale voorbeeldcontracten waarin je afspraken met medewerkers makkelijk vastlegt. Zo ben je altijd in control, zonder dat het je veel tijd kost!

Ontdek meer over de leasefietsregeling