Falk Bouwsystemen

De directie van FALK Bouwsystemen kreeg vanuit de organisatie regelmatig de vraag naar een fietsleaseregeling. Daarop werd doortastend actie ondernomen en inmiddels rijdt bijna 1 op de 4 medewerkers op een fiets uit de showroom van 2wielerlease.nl.

Meer weten?

Neem contact op met Leonard

“Met een snelle fiets zijn collega’s er soms sneller dan met de auto!”
Mathilda Huibers, HR-medewerker

Fietsen levert iedereen wat op bij FALK

Een jaar na de introductie van het fietsleaseplan bij FALK Bouwsystemen is bijna 1 op de 4 medewerkers eigenaar geworden van een splinternieuwe fiets. Er zitten zelfs fanatiekelingen bij die elke dag zestig kilometer asfalt bedwingen om op het werk te komen!

Zelf is ze niet zo’n fanatiek fietser, moet ze lachend bekennen, maar niettemin is HR-medewerker Mathilda Huibers enthousiast over de sportiviteit van haar collega’s bij FALK. Het is haar eens te meer duidelijk dat het fietsleaseplan iedereen wat oplevert.

“Bij de start hebben we ons alle ins en outs haarfijn laten uitleggen door 2wielerlease.nl. Het werd ons al snel duidelijk dat er geen reden was om dit níet te doen. Want het levert iedereen wat op bij FALK. Als werkgever profiteer je van belastingvoordeel en verbreed je de secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor onze medewerkers levert het leaseplan voordelig een nieuwe fiets op, waarmee je ook nog eens op een gezonde manier op je werk komt. En sommige collega’s zijn met een snelle fiets zelfs sneller op het werk dan met de auto!”

De jaarlijkse zeskamp vlak voor de bouwvak werd benut om de 180 FALK-medewerkers te informeren over het leaseplan. Niet lang daarna stroomden de aanmeldingen binnen. “Ze zijn meteen een fiets gaan uitzoeken in de showroom van 2wielerlease.nl. Eén van de collega’s komt nu regelmatig met een bakfiets aanrijden. Handig hoor, daar kan hij ook de kinderen mee naar school brengen!”