Hardeman van Harten

De combinatie van de nieuwe fietsregeling en het 25-jarig jubileumjaar was voor Hardeman | van Harten een mooie kans om de medewerkers een extraatje te bieden. Tegelijkertijd stimuleren we onze medewerkers hiermee om auto eens wat vaker te laten staan en op de fiets naar het werk te komen. Bijkomend voordeel; het bespaart ons straks ook nog een paar parkeerplaatsen op het terrein.

In samenwerking met 2wielerlease.nl hebben we een selectie gemaakt van een aantal geschikte modellen. Naast de keuze om een fiets uit te zoeken in de showroom bij Jansen 2wielers kon men kiezen tussen een gewone e-bike en high speed e-bike in Hardeman | van Harten stijl. Van die keuze is massaal gebruik gemaakt; een mooi visitekaartje voor ons bedrijf.
2wielerlease.nl heeft ons fantastisch geholpen met de promotie rondom het fietsplan. Zo was Michel aanwezig tijdens de vrijdagmiddagborrel om uitleg te geven, werd er alvast één fiets in stijl gepresenteerd en kon men zich in de kantine inschrijven op een grote poster.

Erik Hardeman
Hardeman van Harten

Leertouwer

Fietsen is gezond en daarom stimuleert Leertouwer dat graag. Het leasen is ook echt een aantrekkelijk concept voor onze medewerkers. Tegen een maandelijkse vergoeding rijden onze medewerkers nu een mooie nieuwe fiets, een high speed e-bike of elektrische fiets. De service die Jansen 2wielers biedt, zoals het leveren van testfietsen en reparaties en onderhoud op de zaak, maakt het voor ons nog aantrekkelijker.

Lieke Hilhorst
HR manager bij Leertouwer

BisoTON

Sinds 2012 produceert BisoTON vanuit de sterk geautomatiseerde fabriek in Ede geïsoleerde en massieve prefab betonwanden. Met onze geavanceerde productielijnen zijn wensen en eisen eenvoudig te verwerken. Denk hierbij aan hoge isolatiewaarden, verschillende steenmotieven, kleurbeton en speciale afwerkingen.