Stap 1
checklist

Vul de checklist in

Op basis van het aantal medewerkers, de indeling op basis van woon- werkafstand en de huidige wijze van vervoer kunnen we het potentieel berekenen. Samen met de door u aangegeven doelstellingen kunnen we in een persoonlijk gesprek ons advies toelichten. Bel of mail voor een afspraak.

Stap 2

Ontvang een uitnodiging

Na de checklist ontvang je een uitnodiging om je bedrijf te registreren. Zo weten wij precies met wie de regeling afgesloten gaat worden.

Stap 3

Bodyscan uitvoeren

Kom langs in de winkel van Jansen2wielers voor een bodyscan. Hierbij gaan wij op zoek naar het soort fiets die het beste bij jou past. Hoe hoog staat het zadel, welk frame is voor jou het prettigst, deze keuzes dragen allemaal bij aan een optimale fietsbeleving.

Stap 4

Uitzoeken van je fiets

Nu de voorbereidingen achter de rug zijn is het tijd om jou fiets uit te zoeken in onze showroom. In onze showroom is een ruime keuze van fietsen beschikbaar, voor ieder wat wils

Stap 5

Digitale aanvraag

Je bent er bijna. Dien een digitale aanvraag voor het leasen van jou gekozen fiets in bij jouw werkgever. Je werkgever dient akkoord te geven voordat je verder kunt naar de volgende stap.

Stap 6

Bestelcode

Zodra je aanvraag akkoord is, ontvang je een code en kan je jouw fiets bestellen. Na je bestelling kun je door naar de laatste en leukste stap.

Stap 7

Levering fiets

Gefeliciteerd! Je fiets wordt, of is inmiddels geleverd en je kunt zorgeloos op pad. Veel fietsplezier namens 2wielerlease!